Challenging the future today

Op weg naar een elektrische toekomst gaat ABB geen uitdaging uit de weg. Dat weten ze nu ook op het Circuit van Zolder, in het Green Energy Park en bij bouwbedrijf Dethier. Zij kregen ABB ambassadeur en Formule E kampioen Stoffel Vandoorne op bezoek die samen met Christophe Stienlet – Bartje voor de foute vrienden – enkele bijzondere challenges aanging.

Challenge #1
Energietransitie in Zolder

Kijk voor je! Die raad mochten Stoffel en Christophe voor één keer in de wind slaan op het Circuit van Zolder. Het ging dan ook volle bak… achteruit. En wie pakte de bloemen?

Challenge #2
Energiezuinig koken

Ontbijt bereiden? Daar staken Stoffel en Christophe in het Green Energy Park zo weinig mogelijk energie in. Zeker Stoffel, al zat er dit keer wel een geurtje aan zijn gesmaakte overwinning…

Challenge #3
Licht uit bij de lama

In het gloednieuwe futureproof hoofdkantoor van bouwbedrijf Dethier streden Stoffel en Christophe om een lama piñata. In het pikdonker. Een flitsende challenge om van te snoepen.

Challenge #4
EV laden chez Stoffel

De laadpaal staat op de oprit, nu alleen nog de kabels ontwarren en aansluiten. De eerste die daarin slaagde, mocht naar huis met een laadpas. En dat was voor Stoffel echt niet ver rijden.

Klaar voor een uitdaging? Schakel net als het Circuit van Zolder, het Green Energy Park, bouwbedrijf Dethier en Stoffel mee een versnelling hoger op weg naar een elektrische toekomst.

Ontdek hoe we dat samen met jou kunnen realiseren.

Contacteer ons