Made in Belgium Actie

Doe mee en spaar flashes voor je favoriete cadeaus.

Bij ABB-Vynckier zijn we trots op onze Belgische roots. Dat zetten we met de Made in Belgium Actie graag in de kijker.

Bij aankoop van je ABB-Vynckier installatiemateriaal krijg je van 15 april t.e.m. 15 juni 2024 per schijf van 650 euro 10 flashes. Zo heb je er al snel genoeg bijeen om in de webshop op Mijn ABB een fantastisch cadeau te kiezen.

Doe mee & verdien Flashes

Challenge the future

De toekomst is elektrisch en dat brengt nieuwe uitdagingen mee. Voor ABB ambassadeur en Formule E kampioen Stoffel Vandoorne en Christophe Stienlet – Bartje voor de foute vrienden – waren die challenges wel héél bijzonder.

Ontdek de challenges

Maak je account aan en log in

Wil je deelnemen aan onze exclusieve acties en genieten van nog meer voordelen? Maak dan snel je account aan (als je er nog geen hebt) en log in.

Account makenIk heb al een account

ABB en jij: altijd de juiste connectie

Met ABB ben je helemaal mee. Als wereldwijd marktleider in elektrische apparatuur bieden we je een breed en innovatief productaanbod. Daarnaast kan je bij ons terecht voor persoonlijk advies van onze experten en word je het hele jaar beloond voor je trouw en engagement. Connecteren met ABB is voor elke vakman dan ook altijd een slimme keuze – en vanaf nu makkelijker dan ooit via Mijn ABB!

Account maken

Mijn ABB: jouw persoonlijk contactpunt

Om onze kennis eenvoudig en snel met jou te delen én je maximaal te belonen voor je trouw en engagement, kan je terecht op Mijn ABB. Ons online kennis- en voordelenplatform wordt jouw persoonlijk en digitaal contactpunt met ABB. Onmisbaar voor de professionele installateur!

Speciaal voor jou

Alleen toegankelijk voor professionele installateurs

Online kenniscentrum

Alles over onze producten op 1 plaats

Exclusieve voordelen

Verdien flashes voor unieke beloningen en events

Waarom registreren op mijn ABB?

Verhoog je vakkennis 

Ons online platform is een work in progress. In de toekomst zal je er alles vinden wat je nodig hebt om als installateur up-to-date te blijven. Door je gratis en vrijblijvend te registreren, krijg je toegang tot een exclusief aanbod waarmee je jouw vakkennis aanscherpt en de vinger aan de pols houdt van de nieuwste ontwikkelingen.

Op Mijn ABB kan je straks: 

  • Opleidingen en trainingen volgen
  • Technische documentatie downloaden 
  • Persoonlijk advies vragen aan onze experts 
  • De nieuwste trends in je vak ontdekken 
  • ... En nog meer!

Account maken

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Mijn ABB? Kijk dan eerst in deze lijst met veelgestelde vragen. Het antwoord staat er vast tussen.

Algemeen

Hoe flashes verzamelen?

Je kan flashes verzamelen door tijdens onze acties ABB-Vynckier producten te kopen bij je groothandelaar. Het volledige ABB-Vynckier productengamma komt hiervoor in aanmerking met uitzondering van volgende productgroepen: Terra 360, Terra 54, Terra 94-184, Terra HP, Terra Spareparts. Per aankoopschijf van 650 euro krijg je 10 flashes. De flashes worden automatisch toegevoegd aan je persoonlijk saldo op Mijn ABB na het opladen van je bestelbonnen of facturen. 

In de toekomst zal je ook het hele jaar door flashes kunnen verdienen door deel te nemen aan trainingen, documentatie te downloaden, enquêtes in te vullen, … We houden je op de hoogte.

Voor welke cadeaus kan je sparen?

Je kan flashes sparen voor een hele waaier aan beloningen. Afhankelijk van de actie kan het aanbod worden aangepast. Een volledig actueel overzicht van de beloningen (en van het aantal flashes dat je ervoor nodig hebt om ze te kunnen bestellen), vind je op www.abbvynckier.be.

Waarom bestaat dit platform?

Op Mijn ABB kan je tijdens actieperiodes de bestelbon of factuur opladen die je van je groothandelaar krijgt bij aankoop van ABB-Vynckier producten. Per aankoopschijf van 650 euro wordt er automatisch 10 flashes aan je totaal toegevoegd. Zo verzamel je flashes die je kan inruilen voor een beloning naar keuze uit de lijst die je op het platform vindt. 

Je kan hier ook te allen tijde het aantal flashes dat je gespaard hebt controleren.

In de toekomst zal Mijn ABB verder worden uitgebreid tot een volwaardig kennis- en voordelenplatform waarop je als installateur alles vindt over onze producten, evenementen, acties, trainingen, nieuws enzovoort. Je zal dan ook het hele jaar door flashes kunnen verdienen door deel te nemen aan trainingen, documentatie te downloaden, enquêtes in te vullen, …

Welke producten komen in aanmerking voor deze actie en hoeveel flashes leveren ze je op?

Je kan flashes verzamelen door tijdens actieperiodes ABB-Vynckier producten te kopen bij je groothandelaar. Het volledige ABB-Vynckier productengamma komt hiervoor in aanmerking met uitzondering van volgende productgroepen: Terra 360, Terra 54, Terra 94-184, Terra HP, Terra Spareparts. Voor elke aankoopschijf ter waarde van 650 euro krijg je 10 flashes. De flashes worden automatisch toegevoegd aan jouw totaal op de actiesite.

Hoe werkt het platform?

Registreer je op dit platform en ontvang meteen je eerste flash (gratis – enkel bij een eerste registratie). 

Controleer na het inloggen eerst of je gegevens kloppen en wijzig waar nodig. 

Verzamel flashes. Dat kan tijdens actieperiodes door ABB-Vynckier producten te kopen bij je groothandelaar en je bestelbon of factuur op Mijn ABB op te laden. Op basis daarvan krijg je automatisch flashes toegekend (10 flashes per schijf van 650 euro). De flashes kan je inruilen voor een beloning uit onze lijst.

In de toekomst zal je het hele jaar door flashes kunnen verdienen door deel te nemen aan trainingen, documentatie te downloaden, enquêtes in te vullen, … Hou Mijn ABB dus zeker in de gaten!

Let op: Hebt je een beloning op het oog? Wissel je flashes tijdens de actieperiodes dan zeker op tijd in, want het aantal is beperkt en... first come, first served!