FAQ

Algemeen

Hoe flashes verzamelen?

Je kan flashes verzamelen door tijdens onze acties ABB-Vynckier producten te kopen bij je groothandelaar. Het volledige ABB-Vynckier productengamma komt hiervoor in aanmerking met uitzondering van volgende productgroepen: Terra 360, Terra 54, Terra 94-184, Terra HP, Terra Spareparts. Per aankoopschijf van 650 euro krijg je 10 flashes. De flashes worden automatisch toegevoegd aan je persoonlijk saldo op Mijn ABB na het opladen van je bestelbonnen of facturen. 

In de toekomst zal je ook het hele jaar door flashes kunnen verdienen door deel te nemen aan trainingen, documentatie te downloaden, enquêtes in te vullen, … We houden je op de hoogte.

Voor welke cadeaus kan je sparen?

Je kan flashes sparen voor een hele waaier aan beloningen. Afhankelijk van de actie kan het aanbod worden aangepast. Een volledig actueel overzicht van de beloningen (en van het aantal flashes dat je ervoor nodig hebt om ze te kunnen bestellen), vind je op www.abbvynckier.be.

Waarom bestaat dit platform?

Op Mijn ABB kan je tijdens actieperiodes de bestelbon of factuur opladen die je van je groothandelaar krijgt bij aankoop van ABB-Vynckier producten. Per aankoopschijf van 650 euro wordt er automatisch 10 flashes aan je totaal toegevoegd. Zo verzamel je flashes die je kan inruilen voor een beloning naar keuze uit de lijst die je op het platform vindt. 

Je kan hier ook te allen tijde het aantal flashes dat je gespaard hebt controleren.

In de toekomst zal Mijn ABB verder worden uitgebreid tot een volwaardig kennis- en voordelenplatform waarop je als installateur alles vindt over onze producten, evenementen, acties, trainingen, nieuws enzovoort. Je zal dan ook het hele jaar door flashes kunnen verdienen door deel te nemen aan trainingen, documentatie te downloaden, enquêtes in te vullen, …

Welke producten komen in aanmerking voor deze actie en hoeveel flashes leveren ze je op?

Je kan flashes verzamelen door tijdens actieperiodes ABB-Vynckier producten te kopen bij je groothandelaar. Het volledige ABB-Vynckier productengamma komt hiervoor in aanmerking met uitzondering van volgende productgroepen: Terra 360, Terra 54, Terra 94-184, Terra HP, Terra Spareparts. Voor elke aankoopschijf ter waarde van 650 euro krijg je 10 flashes. De flashes worden automatisch toegevoegd aan jouw totaal op de actiesite.

Hoe werkt het platform?

Registreer je op dit platform en ontvang meteen je eerste flash (gratis – enkel bij een eerste registratie). 

Controleer na het inloggen eerst of je gegevens kloppen en wijzig waar nodig. 

Verzamel flashes. Dat kan tijdens actieperiodes door ABB-Vynckier producten te kopen bij je groothandelaar en je bestelbon of factuur op Mijn ABB op te laden. Op basis daarvan krijg je automatisch flashes toegekend (10 flashes per schijf van 650 euro). De flashes kan je inruilen voor een beloning uit onze lijst.

In de toekomst zal je het hele jaar door flashes kunnen verdienen door deel te nemen aan trainingen, documentatie te downloaden, enquêtes in te vullen, … Hou Mijn ABB dus zeker in de gaten!

Let op: Hebt je een beloning op het oog? Wissel je flashes tijdens de actieperiodes dan zeker op tijd in, want het aantal is beperkt en... first come, first served!