Met ABB-Vynckier klaar voor een fantastisch jaar!

ABB-Vynckier maakt uw dag, en niet alleen uw werkdag!

Dit voorjaar kan u met onze colli actie flashes verzamelen voor ‘de dag van uw leven’. Zin in een motoravontuur of een culinaire verrassing? Wilt u feesten op een festival of de s(up)porter in u naar boven halen? Doe dan snel mee!

Doe mee met de colli actie en geniet van de dag van uw leven

Bestel tot en met 20 oktober 2021 bij uw groothandelaar colli’s die u zelf samenstelt uit de lijst van deelnemende producten en verzamel flashes (punten). Heeft u er voldoende? Dan kan u die inwisselen voor een exclusief dagevenement of een aperobox.

Zo maakt u kans op een dagevenement naar keuze of een aperobox

Hoe werkt de actie? Simpel. Volg deze 3 stappen en u bent straks een onvergetelijke belevenis rijker!

EERST REGISTREREN

Registreer u met uw persoonlijke code op dit spaarplatform en ontvang meteen 1 flash (gratis!). U vindt uw registratiecode in de brief die u van ons toegestuurd kreeg samen met de folder over deze actie. Geen brief ontvangen of bent u deze kwijt? Vraag uw code dan aan via de actiesite.

INLOGGEN

Log in met uw persoonlijke login en controleer eerst of uw gegevens kloppen en wijzig waar nodig. Vanaf nu heeft u toegang tot het spaarplatform.

COLLI'S KOPEN

Koop uw zelf samengestelde colli’s bij uw groothandelaar. Laad uw aankoopbewijs vóór 20 oktober 2021 op de website op en ontvang automatisch flashes (2 per aankoopschijf van 500 euro). Die kan u dan later inruilen voor een dagevenement of aperobox. Op dit wedstrijdplatform kan u altijd uw totaal controleren.

Wees er snel bij!

Wilt u erbij zijn op één van de ABB -Vynckier dagevenementen? Of hebt u meer zin in een aperobox?

Wacht dan niet te lang en wissel uw flashes snel in. Het aanbod is immers beperkt en: first come, first served! Heeft u voldoende flashes? Ruil ze dan zeker vóór 20 oktober 2021 (maar liefst vroeger!) in op de website.

Meedoen? Registreer u hier met uw persoonlijke code.