Actiereglement ABB-Vynckier

Introductie

De colli actie ‘100 jaar ABB-Vynckier’ loopt van 02/09/2021 t.e.m. 20/10/2021 en is voorbehouden voor klanten van ABB-Vynckier. Deelnemen kan door u te registreren met uw persoonlijke code op www.vynckier100.be. Uw persoonlijke code vindt u in de brief die u toegestuurd kreeg. Geen brief ontvangen of bent u ze kwijt? Vraag uw code dan aan via de actiesite. Eenmaal geregistreerd volstaat het u op de website in te loggen met uw e-mailadres en een zelf gekozen paswoord.

 

Hoe werkt de actie?

Bij elke colli die u tijdens de actieperiode bestelt, ontvangt u een kaart met een unieke code. Deze code vult u in op de actiesite www.vynckier100.be (hiervoor dient u geregistreerd en ingelogd te zijn). In ruil voor het ingeven van uw code ontvangt u een vast aantal flashes die u vervolgens kunt inruilen voor feesttickets. Deze feesttickets zijn geldig voor een aantal specifiek voor deze actie uitgekozen evenementen.

U kunt uw codes opladen zoals u dat wilt: per stuk of met meerdere codes in één keer. Bij uw bestelling wordt uw saldo aan flashes automatisch verminderd met de waarde van de gekozen feesttickets. U kunt uw saldo altijd consulteren op de site.

Codes kunnen opgeladen worden en feesttickets kunnen gekozen worden tot uiterlijk 20/10/2021. Na deze einddatum kunnen geen verrichtingen meer gebeuren en wordt uw login geblokkeerd. Het saldo vervalt dan. LET OP: we raden aan uw flashes snel in te wisselen (zeker vóór 20/10/2021). Het aantal feesttickets is immers beperkt. First come, first served!

Wacht dus niet te lang met het inruilen van uw flashes!

Feesttickets kunnen niet ingewisseld worden tegen geld.

Druk, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichting ook vanwege de organisator.

ABB Industrial Solutions (Belgium) is gerechtigd de actie geheel of gedeeltelijk te wijzigen. Wijzigingen zullen steeds tijdig en op duidelijke wijze worden bekendgemaakt.

Door u in te schrijven voor deze promotie aanvaardt u het actiereglement.